Muoti ja kauneus valtasivat Submarinan torstaina 5.11.2015, kun jokavuotinen Fashion Teamin järjestämä muotishow starttasi.

Ja sepä starttasikin täydellä glamourilla, sillä shown oli lupautunut aloittamaan Kisu Korsi designpuvuillaan. Henkeäsalpaavan kauniin taustan Kisun puvuille tarjosi hurmaavan sopraano Angelika Klasin lauluesitys, jonka saattelemana Kisu Korsin puvut lipuivat catwalkilla.

kisu korsi näytös                  kisu korsi näytös

Kuva: Kuvaamo Wanha Suutari                                      Show´n alkamista odotellessa backstagella…

 

Muotinäytöslavan takana on aina melkoinen vipellys kun mallit pukeutuvat sisääntuloja varten – juoksentelua rekiltä toiselle, vetoketjujen suihkintaa, viuhahtelua alusvaatteissa, vaatteiden sinkoilua ilmassa…! Arvokkaita designvaatteita on kuitenkin syytä kohdella hellästi, joten itse menen aina paikalle pukemaan ja riisumaan malleja lavan taakse kun Kisu Korsin pukuja esitellään catwalkeilla.

Tällä kertaa lavalla nähtiin yhteensä seitsemän Kisu Korsin asukokonaisuutta, ja koska ne saivat kunnian aloittaa shown, oli minulla mahdollisuus pukea mallit ensimmäiseen sisääntuloon kaikessa rauhassa ennen näytöksen alkua. Seitsemän asun pukemiseen menee kuitenkin yllättävän paljon aikaa – vaikka minulla oli apujoukkoja lavan takana meni siihen lähemmäs puoli tuntia että kaikki yksityiskohdat oli saatu täydellisesti paikoilleen.

Tässä vielä odottelua näytöslavan takana:

kisu korsi näytös               kisu korsi näytös               kisu korsi näytös

Lopulta oli aika avata näytös Angelikan laululla – hetken päästä myös ensimmäinen puku ohjattiin lavalle ja muoti valtasi lavan… Kisu Korsin puvut olivat kaikki poimintoja uudesta Tsarina-mallistosta ja ensimmäistä kertaa lavalla liveyleisön edessä (katso malliston kuvia). Myös kaksi täysin uutta asukokonaisuutta oli valmistunut näytöstä varten: Angelikalle suunniteltu magentanvärinen silkkipuku pitsiyläosalla ja Red Hood -työnimellä kulkenut punainen lyhyt kokonaisuus, jossa oli myös pitsinen yläosa ja hauska pörheä kangas Italian-tuliaisina.

Alla puvut sisääntulojärjestyksessä:

kisu korsi näytös  kisu korsi näytös  kisu korsi näytös  kisu korsi näytös

kisu korsi näytös    kisu korsi näytös    kisu korsi näytös    kisu korsi näytös

kisu korsi näytös kisu korsi näytös kisu korsi näytös kisu korsi näytös

Ajatuksenani oli että pitkät Kisu Korsi -puvut jäävät kuvaelmaksi portaikon lähelle tehtyään kukin oman kierroksensa catwalkilla ja niin sovimmekin Fashion Teamin Marjo Sjöroosin kanssa – näin jäi vielä mukava tausta Angelikan koskettavan kappaleen loppunuoteille asti.

kisu korsi näytös                  kisu korsi näytös

Viralliset näytöskuvat Kuvaamo Wanha Suutari. Tunnelmakuvia näytöksestä by Katri Lehtimäki ja Eeva Rainio. Backstagekuvat Kisu Korsi.

kisu korsi näytös

Angelika Klas

kisu korsi näytös

Kun toisia vielä puetaan…

kisu korsi näytös

…pitää toisten viihdyttää itseään!

kisu korsi näytös

Angelika ja Kärt valmiina!

kisu korsi näytös

Hassu todellisuus jolle ei voi kuin nauraa: rinnakkain kaksi mallimittaista ja yksi tavallisen pituinen kaunotar…!

kisu korsi näytös

Lapsuudenystävykset Kisu ja Angelika jälleen yhdessä!

kisu korsi näytös

Angelika ihanassa Submarinassa