Tervetuloa Kisu Korsin uusille www-sivuille! Jo pitkään mielessä on itänyt ajatus uudistuneista nettisivuista – ideana on ollut vuorovaikutuksen lisääminen asiakkaiden suuntaan sekä tuoda enemmän elämää ja toimintaa myös nettisivuille! Helposti nykyään käy niin että sosiaalisen median puolella sattuu ja tapahtuu mutta itse nettisivut muuttuvat staattisiksi ja näivettyvät. Juuri sopivan sivujentekijän löydyttyä olemme ryhtyneet mittavaan toimeen – prosessi on vielä kesken mutta niinpä on läsnä myös muutoksen mahdollisuus:

Kysynkin siis Sinulta, rakas vierailija, minkälaisia ominaisuuksia kaipaat Kisu Korsin www-sivuille?

Toisinaan asiakkaat harmittelevat etteivät ole aktiivisesti osana sosiaalista mediaa, ja siksi toivoisivat lisää aktiivisuutta myös varsinaisten nettisivujen puolelle. Toki osa Kisu Korsin asiakkaista on varsinaisia some-virtuooseja, mutta kaikkia sosiaalisen median lumo ei ole vielä saavuttanut. Sosiaalinen mediahan on varsin erilainen foorumi kuin viralliset www-sivut perinteisesti – toki myös somen sisällä on hyvin monenlaisia vuorovaikutuksen muotoja asiallisemmasta hyvin lähellä asiakasta tapahtuvaan vuoropuheluun.

Ideana on nyt tuoda Kisu News -osiossa esiin erilaisia ajankohtaisia ajatuksia: välillä voidaan esitellä yrityksen uusia tapahtumia ja kuulumisia, toisinaan hassujakin tuotoksia Kisun sielunelämästä: mikä tällä hetkellä inspiroi, mitä on mielessä, mihin ollaan menossa? Mitään varsinaista blogia Kisu News -sivusta ei suinkaan olla tekemässä, mutta ideana on aktiivisuus asiakkaiden suuntaan ja aidon vuorovaikutuksen mahdollistaminen myös nettisivujen osalta.

Onko siis toiveita ja ajatuksia? Minkälaisista aiheista olisi mukava lukea lisää? Haluaisitko kurkistaa couture-pukujen valmistuksen saloihin? Mietityttääkö aidon mittatilaus-korsetin hankkiminen osaksi pukua? Vai toivoisitko lisää tietoa siitä miten mittatilauspukuprosessi oikein etenee…? Ehkä juuri kankaiden ja värin valinta tuottaa päänvaivaa? Onko hankalaa ymmärtää minkälainen puvun malli sopisi juuri omalle vartalolle,  toivoisitko siihen lisävalaistusta? Haluaisitko päästä kurkistamaan muotikuvausten kulisseihin…? Ahdistaako pukukoodi – miten tulkita menestyksekkäästi erilaisia pukukoodiviidakoita? Entä voisiko saada lisäapua asusteiden kekseliääseen ja tyylikkääseen yhdistämiseen?

Nyt on loistava hetki kertoa alla olevaan kommenttikenttään tai suoraan info-sivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella omia ajatuksia – ne ovat erittäin tervetulleita ja kullanarvoisia: loppujen lopuksihan näitä sivuja ylläpidetään juuri Sinua varten, ihana lukijani!

Dodo-kuvaustiimi:

Kuvaaja: Kamene M. Traca

Malli: Saija Palin

Puku: Kisu Korsin suunnittelema “Dodo” Saija Palinille edustusasuksi. Saija oli Turun kaupungin edustaja Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksessä vuonna 2010 ja oli samalla Turun kulttuuripääkaupunki 2011 -hankkeen lähettiläs – siitä kirkkaan oranssi väri pukuun!

Meikki & hiukset: Kelly Kurtén

Alla hauska kuvasarja kertomaan siitä miten paljon yksistään
kuvaustilanteessa tehdään työtä jotta saadaan syntymään yksi hieno otos!

 

Kisuline_ 0102
“Jos metsään haluat mennä nyt…” Yht´äkkiä ilmassa lehahti jokin lentävä luonnonihme…!
Kisuline_ 0156
Kuvaustiimiin kuuluu monia ihmisiä jotka eivät koskaan pääse valmiisiin kuviin asti: tässä kahden avustajan voimin metsästettiin tuntitolkulla pakoilevan auringon säteitä heijastumaan pukuun jotta saataisiin kelvollinen otos haastavista valo-olosuhteista huolimatta…

Kisuline_ 0083

Pitkällisen odottelun lomassa pienet virvokkeet
tekivät kauppansa… malli kylläkin joutui olemaan
kuivin suin kunnes päivän työ saatiin purkkiin…!

Kisuline_ 0173
Lopullinen otos voi näyttää vaikkapa tältä: tässä vielä käsittelemätön kuva – kuvankäsittelyyn voi kuvaajalta kulua vielä toisenkin työpäivän tunnit ennenkuin moitteeton kuva pääsee eetteriin!